1ο Προπονητικό Κοινόβιο – Κοπή πίτας

2.1.23 koinovio

1o Προπονητικό Κοινόβιο

Με δύο αθλητές συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο 1ο προπονητικό κοινόβιο και στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 5 Ιανουαρίου στο Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

«Ποδαρικό» στο νέο αγωνιστικό και προπονητικό έτος κάνουν η  Ντάρα Νεφέλη και ο Κούτρας Δημήτρης ενώ θα ακολουθήσει ο Παλαιοπάνος Θανάσης με το κοινόβιο Προ Ολυμπιακής προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος από 9 έως 29 Ιανουαρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιλογή των αθλητών και στα δυο κοινόβια και τους εύχεται καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Εθνικής Ομάδας.

Κοπή πίτας

Την πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ανήμερα των Φώτων στις 6μ.μ. στο Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Κατά  διάρκεια της εκδήλωσης, που αποτελεί θεσμό, θα βραβευτούν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022 σε όλες τις κατηγορίες και οι προπονητές τους που μέσα από συλλογική προσπάθεια και σκληρή προπόνηση κατάφεραν να φτάσουν το σωματείο και πάλι στην πρώτη θέση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με υπέροχα δώρα μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα, θα κληρωθεί ένα χαλί vintage αξίας 1500 ευρώ από το κατάστημα «Χαλί» στη Γλυφάδα, ένα γούνινο γιλέκο, δύο γούνινοι μπερέδες από το κατάστημα «VD FURS»  στη Γλυφάδα, ένα πουκάμισο TWIN SET και ένα φόρεμα MISSONI από το κατάστημα «KIKI» στη Γλυφάδα, καθώς και άλλα δώρα μικρότερης αξίας. Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε και από το Γραφείο του Ομίλου μέχρι την Πέμπτη 5-1-2023 από τις 14:00 έως τις 18:00, καθώς και την ημέρα της εκδήλωσης πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν για την αγορά αγωνιστικού υλικού και συγκεκριμένα για την αγορά κουπιών.

"Ακολουθήστε μας" και πατήστε "Μου αρέσει"
Scroll to Top