3ο Πανελλήνιο Παράκτιας κωπηλασίας

23.10.23 3o panel paraktia

Με αποστολή 7 αθλητών πήρε μέρος  στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας “Beach spread” ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που έλαβε χώρα στην υπέροχη Αλεξανδρούπολη 21-22/10/2023. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στο Σκιφ Ανδρών με τον αθλητή  Εξάρχου Ιάσονα, στο Σκιφ Γυναικών με την αθλήτρια Ντάρα Νεφέλη και στο Τετραπλό mix  με τις αθλήτριες Κυρίδου Αννέτα και Κυρίδου Μαρία , τους αθλητές Παλαιοπάνο Λεωνίδα και Φαιτά Παύλο με πηδαλιούχο τη Τζούμα Δήμητρα.

Αν και το σωματείο μας δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη με την Παράκτια κωπηλασία, όπως και άλλα σωματεία, η αθλήτρια μας Ντάρα Νεφέλη κατέκτησε την 2η θέση στον Τελικό του  Αγωνίσματος  Σκιφ Γυναικών στον Τελικό,  χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία .

Τα άλλα δυο πληρώματα μας λόγω των έντονων  καιρικών  συνθηκών, και με την αλλαγή του προγράμματος,  αγωνίστηκαν μόνο μια φορά και δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους,  λόγω του ότι προχώρησαν στο επόμενο στάδιο οι 4 καλύτεροι χρόνοι. Η εμπειρία όμως που αποκόμισαν και η πρώτη τους επαφή  με την Παράκτια ήταν σημαντική. Την αποστολή συνόδευσε η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Μάρθα Παλαιοπάνου.

Το Δ.Σ. του ΝΟΙ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν στο 3ο Πανελλήνιο Παράκτιας Κωπηλασίας, και τους συγχαίρει για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν στην πρώτη τους επαφή με τα “κύματα”.

"Ακολουθήστε μας" και πατήστε "Μου αρέσει"
Scroll to Top