Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του Ν.Ο.Ι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

11.9.22 valkan

Εξαιρετικές εμφανίσεις με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα έκαναν οι οκτώ (8) αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που αγωνίστηκαν με  την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2022 στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, κατακτώντας συνολικά δεκαπέντε (15) μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

Η Ντάρα Νεφέλη  κατέκτησε την 3η θέση στο τετραπλό Κορασίδων και την 4η θέση στο σκιφ Κορασίδων.

Ο Κοπίδης Λεωνίδας κατέκτησε τη 2η θέση στο Σκιφ Εφήβων και τη 2η θέση στο Τετραπλό Εφήβων.

Ο Γκρέμος Χρήστος κατέκτησε τη 2η θέση στο τετραπλό Εφήβων.

Ο Καραγιάννης Κωνσταντίνος κατέκτησε τη 2η θέση στο τετραπλό Παίδων.

Οι Κωστούλας Βασίλης & Κούτρας Δημήτρης κατέκτησαν τη 3η θέση στην Δίκωπο άνευ Εφήβων και την 3η θέση στη 8+ Εφήβων.

Τέλος, οι Δημητρίου Χρήστος & Λάππας Αριστοτέλης κατέκτησαν την 3η θέση στην 8+ Εφήβων και την 4η θέση στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ο Ν.Ο.Ι. με το Θανάση  Παλαιοπάνο

Στο μεταξύ, με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Racice της Τσεχίας από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου  κλείνει η αυλαία των διεθνών αγώνων για το 2022.

Το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσει ο Θανάσης Παλαιοπάνος που μαζί με το συναθλητή του Καλανδαρίδη Ιωάννη θα αγωνιστούν στο Διπλό Σκιφ Ανδρών ενάντια σε 24 ακόμη χώρες που θα λάβουν μέρος στο ίδιο αγώνισμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων δηλώνει, για μία ακόμη φορά, περήφανο για τις επιτυχίες του αθλητών του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κι εύχεται καλή επιτυχία στο Θανάση Παλαιοπάνο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

"Ακολουθήστε μας" και πατήστε "Μου αρέσει"
Scroll to Top