Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

6.7.22 psak

Λαμπρό διαγράφεται το μέλλον της Κωπηλασίας αφού οι μικροί κωπηλάτες που πήραν μέρος στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης απέδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να διαγράψουν πορεία πρωταθλητών στο άθλημα.

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκε πλαίσια της 14ης Πανελλήνιας Κωπηλατικής σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ,  διεξήχθη στα Ιωάννινα και στην λίμνη Παμβώτιδα σε ένα διήμερο που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος οι ηλικίες 2008,2009 και 2010. Μάλιστα οι μικροί κωπηλάτες, κατά τη δεύτερη μέρα των αγώνων, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον καιρό  αποδεικνύοντας ότι μπορούν να αγωνιστούν μέχρι το τέλος κάτω από δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες  και ανταγωνισμό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, εκ μέρους της Διοίκησης, ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξη την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, την Π.Ε.Δ. και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και το Π.Ε.Α.Κ.Ι για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και για την μέριμνα που υπήρχε για την καθαριότητα των χώρων. Επίσης ευχαριστεί  την ΕΚΟΦΝΣ για τη επιτυχημένη συνδιοργάνωση και την ΚΕΔ που μαζί με τους εθελοντές είχαν τη συνεχή μέριμνα για την ασφάλεια των αθλητών μέσα και έξω από το αγωνιστικό στίβο.

Παράλληλα, το Δ.Σ ευχαριστεί τους χορηγούς της συγκεκριμένης διοργάνωσης, οι οποίοι κατάφεραν να ικανοποιήσουν, ο καθένας ξεχωριστά τους μικρούς μας αθλητές και συγκεκριμένα:  τους Αφοι Παπαιωάννου για την παραχώρηση ενός ψυγείου, τα νερά Βίκος, την Cava 800 για χυμούς paco και νερά, τη ΔΩΔΩΝΗ για τα σοκολατούχα γάλατα, την εταιρεία Melissa για το υπέροχο pasta πάρτι που διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ., το Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, καθώς και το ψητοπωλείο Καντάρι για την χορηγία σάντουιτς και τα υπέροχα γλυκά του ζαχαροπλαστείου Black patisserie. Τέλος ευχαριστεί την Care and Tourism Enterprises και το ΕΚΑΒ .

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ευχαριστεί επίσης όλους τους συμμετέχοντες: αθλητές, προπονητές και εκπροσώπους σωματείων που τίμησαν με την παρουσία τους.

 Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατέκτησε ένα χρυσό στο αγώνισμα  τετραπλό Παίδων Αρχαρίων με τους: Κουτσαβέλη Παύλο , Βλάχο Στέφανο, Πάνο Κωνσταντίνο και Κρικώνη Παύλο, τρία ασημένια: Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων με τη Σίκαλου Λυδία, Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων 12 ετών με Γιουγλή Σύλβια και Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων με τους Καραγιάννη Χρήστο και Βάσιο Αντώνη. Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων:

Κάσκαρη Βασιλική

Παπαϊωάννου Ιωάννα

Κώτσιας Πάρης Ραφαήλ

Ντάρας Δημήτρης

Παπαγεωργίου Χριστόφορος Ιωάννης

Τάσσης Βασίλης

Μήτσος Κων/νος

Σακκάς Χρήστος Παναγιώτης

Λάππα Πολυξένη

Τζαβίδη Όλγα

Κωσταγυιού Μαρία

Ντέμου Δήμητρα

Φαρμάκης Γιώργος

Λαγός Ερμής

Τζοβάρας Χρήστος

Κωνσταντινίδης Κων/νος

"Ακολουθήστε μας" και πατήστε "Μου αρέσει"
Scroll to Top